Изберете страница

Доставка и връщане

1. Доставка.

  • Всеки наш клиент получава безплатна доставка за поръчки над 75 лв. Ако вашата поръчка е под 75 лв., куриерската услуга, която заплащате е:

Спиди до офис – 5,64 лв.
Спиди до личен адрес – 7,44 лв.

  • Заплащането се осъществява в брой, с карта или по банков път.

След като вашата поръчка бъде получена и обработена, ние ще се свържем с вас, за да потвърдим вашият избор.

  • Всеки продукт бива грижливо прегледан от наш служител, за фабрични дефекти и всякакви компромиси, преди да бъде изпратен до нашите клиенти. Изпраща се с опция преглед. След като прегледате пратката и я одобрите, вие заплащате нейната стойност + куриерската услуга (ако е под 75 лв.) в брой или с карта, освен ако не сте я платили предварително по банков път. Ако решите да я откажете, вие заплащате услугите за доставка и връщане на съответния куриер.

  • Поръчките се доставят в рамките на 2 до 5 дни, според зависимост от делничните, празнични или почивни дни, и от населеното място в което се намирате.

2. Връщане.

  • Всеки наш клиент има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаване, ако тя е в същия търговски вид, в който е изпратена, т.е. със запазени етикети, целостта на дрехата не е разрушена, не е прана или гладена.

  • При решение от ваша страна да върнете закупеният от вас продукт и при спазените по-горе изисквания, след преглед от наша страна, че стоката е в същия търговски вид в който е изпратена, наш служител ще се свърже с вас и след предоставена от вас информация, сумата ви ще бъде възстановена по банков път.

* * * Davianykids не носят отговорност, ако вие като наш клиент и потребител, не сте стопанисвали правилно дрехата, т.е. не сте съобразили инструкциите на етикетите за пране и гладене, и съответно целостта й е била нарушена. Ако, при наличие на подвижни аксесоари, като колани, тиранти, брошки и т.н., не са били премахнати при пране и/или гладене, и съответно целостта им е била нарушена. Модели, които имат кръпки, лепенки, щампи и пр., е препоръчително да се перат от опаката страна на дрехата или в специални пликове за деликатно пране. А дрехите с релефни инициали и/или щампи, да се гладят през кърпа.

Благодарим ви, че ни се доверихте.

Поздрави!

***Екипът на Davianykids***